↓
grote beleving
oude kaas, gefruite prei, lijnzaad
paddenstoeltjes
kingfish, zee-egel, tuinkers, verveine
ode aan de garnalenvisser
Noordzeekrab
aardpeer, avocado, gepekelde koolrabi, tonka
dagelijks brood, desem en seizoensboter
Tartelette
ricotta, palmkool, gezouten citroen, barilotto, artisjok
Coquille ²
crudo & gebakken
Inspiratie van het moment
Noordzeevis
Patrijs “Albufera”
vijgenblad, ganzenlever, knolselder
gecarameliseerde pompoen, olie van pompoenpit, vanille-tonka
Rode bessen uit de herst, chocolade manjari, gianduja
honderd negenenveertig euro
kleine beleving
oude kaas, gefruite prei, lijnzaad
paddenstoeltjes
kingfish, zee-egel, tuinkers, verveine
Noordzeekrab
aardpeer, avocado, gepekelde koolrabi, tonka
dagelijks brood, desem en seizoensboter
Tartelette
ricotta, palmkool, gezouten citroen, barilotto, artisjok
Inspiratie van het moment
Noordzeevis
Patrijs “Albufera”
vijgenblad, ganzenlever, knolselder
Rode bessen uit de herst, chocolade manjari, gianduja
honderd negentien euro
taste & the introduction
uitsluitend geserveerd tijdens de middag
enkele amuses om de toon te zetten vervolgens…
drie of vier gangen waarin de chef zijn vrijheid heeft,
bijvoorbeeld…*
oude kaas, gefruite prei, lijnzaad
paddenstoeltjes
kingfish, zee-egel, tuinkers, verveine
Noordzeekrab
aardpeer, avocado, gepekelde koolrabi, tonka
dagelijks brood, desem en seizoensboter
Tartelette
ricotta, palmkool, gezouten citroen, barilotto, artisjok
Inspiratie van het moment
Noordzeevis
Rode bessen uit de herst, chocolade manjari, gianduja
menu taste tweeënzeventig euro
menu the introduction negenentachtig euro
*bovenstaand menu is een voorbeeld menu
te Breskens
het is hier dat het stuivende zand raast over de duinen,
de zilte zeelucht smaakt lichtzout op de lippen,
het gekrijs van een zeemeeuw op een stille dag.
de zon komt op en zakt wederom in het zilte nat.
de haven lijkt verlaten,
op de Westerschelde waagt zich een enkeling nog naar buiten,
in de verte, daar net aan de horizon, de Sardijntoren te Vlissingen,
wat knipperende lichtjes verstoren de stilte op het water.
geniet van de rust om ons heen.
we zijn al gehaast genoeg…
vis, schelpjes en schaaldieren staan hier centraal
we laten ons inspireren door de streek, door alles wat om ons heen bloeit en groeit
hierbij zoeken we graag de randjes op met fijne invloeden uit diverse werelddelen
kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid.
geniet er van X Laurent
We ronden het service af omstreeks: middag : 16.30 uur | avond : 24.00 uur
Dit stelt ons team in staat uw elk moment met een glimlach te ontvangen
Maak kennis met ons laatste nieuws, acties en menu’s
a la carte
de gerechten van het menu zijn tevens los te bestellen
extra aanvullingen op het menu
’Oesters ‘Selection’ (1 pcs)
naturel, zwarte peper, citroen -6
Cocktail oesters (6 pcs)
fris, zilt & pittig -38
Tartelette tonijn
tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado -18
Zwezerik
signatuur, miso, sinaasappel - 35
Kaviaar 10 gram
supplement bij gerecht - 27
Tartaar van Zwinpolder rund uit Sluis
Royal Belgian Caviar, zure room, gepekelde eidooier - 40
Tartelette Tonijn
Royal Belgian Caviar, togarashi, yuzu yoghurt, avocado - 40
Royal Belgian Caviar “Platinum” per blik 50 gram
zure room, groene kruidenolie, eitje baveuse - 135