grote beleving


tartelette
petoncle, duindoornbes
crudo zeebaars, kalamansi
ode aan de garnalenvisser

Yellowtail
leche de tigre van dennentop en bergamot
(+ kaviaar 5 gr. - suppl. 14.-)

dagelijks brood, desem en seizoensboter

Noordzee krab
avocado, koolrabi, aardpeer, tonka

Inspiratie van het moment
Noordzeevis

Zwezerik
miso van zonnebloempitten
(+ langoustine - suppl. 12.-)

Hertenkalf
Rugfilet gebraden, pompoen, stoofpotje van de schouder

Manjari
gezouten caramel, gianduja

Honingbessen
samen met winterse bessen, vanille-tonka, pecannoot

honderd vijfenvijftig euro

kleine beleving


tartelette
petoncle, duindoornbes
crudo zeebaars, kalamansi

Yellowtail
leche de tigre van dennentop en bergamot
(+ kaviaar 5 gr. - suppl. 14.-)

dagelijks brood, desem en seizoensboter

Noordzee krab
avocado, koolrabi, aardpeer, tonka

Inspiratie van het moment
Noordzeevis

Hertenkalf
Rugfilet gebraden, pompoen, stoofpotje van de schouder

Honingbessen
samen met winterse bessen, vanille-tonka, pecannoot

honderd vijfentwintig euro

taste & the introduction

uitsluitend geserveerd tijdens de middag

enkele amuses om de toon te zetten vervolgens…

drie of vier gangen waarin de chef zijn vrijheid heeft,
bijvoorbeeld…*

oude kaas, gefruite prei, lijnzaad
paddenstoeltjes
kingfish, zee-egel, tuinkers, verveine

Noordzeekrab
aardpeer, avocado, gepekelde koolrabi, tonka

dagelijks brood, desem en seizoensboter

Tartelette
ricotta, palmkool, gezouten citroen, barilotto, artisjok

Inspiratie van het moment
Noordzeevis

Rode bessen uit de herst, chocolade manjari, gianduja


menu taste tweeënzeventig euro

menu the introduction negenentachtig euro

*bovenstaand menu is een voorbeeld menu

te Breskens

het is hier dat het stuivende zand raast over de duinen,
de zilte zeelucht smaakt lichtzout op de lippen,
het gekrijs van een zeemeeuw op een stille dag.
de zon komt op en zakt wederom in het zilte nat.

de haven lijkt verlaten,
op de Westerschelde waagt zich een enkeling nog naar buiten,
in de verte, daar net aan de horizon, de Sardijntoren te Vlissingen,
wat knipperende lichtjes verstoren de stilte op het water.

geniet van de rust om ons heen.
we zijn al gehaast genoeg…

vis, schelpjes en schaaldieren staan hier centraal
we laten ons inspireren door de streek, door alles wat om ons heen bloeit en groeit
hierbij zoeken we graag de randjes op met fijne invloeden uit diverse werelddelen

kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid.

geniet er van X Laurent



We ronden het service af omstreeks: middag : 16.30 uur  | avond : 24.00 uur
Dit stelt ons team in staat uw elk moment met een glimlach te ontvangen


Maak kennis met ons laatste nieuws, acties en menu’s

a la carte

de gerechten van het menu zijn tevens los te bestellen

extra aanvullingen op het menu


’Oesters ‘Selection’ (1 pcs)
naturel, zwarte peper, citroen -6

Cocktail oesters (6 pcs)
fris, zilt & pittig -38

Tartelette tonijn
tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado -18

Zwezerik
signatuur, miso, sinaasappel - 35


Kaviaar 10 gram
supplement bij gerecht - 27

Tartaar van Zwinpolder rund uit Sluis
Royal Belgian Caviar, zure room, gepekelde eidooier - 40

Tartelette Tonijn
Royal Belgian Caviar, togarashi, yuzu yoghurt, avocado - 40

Royal Belgian Caviar “Platinum”  per blik 50 gram
zure room, groene kruidenolie, eitje baveuse - 135